Reportage: Met de e-scooter door de Alpen

 
E-Scooter Gent -  Bart Ingels 9-2.JPG
 

De toekomst is aan de elektrische scooters. Voorlopig zijn ze nog in de minderheid in het straatbeeld, maar daar komt verandering in. “Ze zijn stil, geurloos én stijlvol. Met een elektrische scooter rijden, is écht genieten”, stelt Bart Ingels van E-Scooter Gent (ESG) in België. 

Bart trekt al jaren graag naar de bergen. In de beginperiode van zijn start-up, als dealer van elektrische scooters, vroeg hij aan zijn eerste scooter-leverancier (Emco) om samen met goeie vriend Frank een testrit te mogen maken in de Alpen. Kwestie van de degelijkheid van de elektrische scooter uit te testen. Emco Benelux sprong onmiddellijk mee op de kar. Zij hadden 200% vertrouwen in het verrassende project, in de scooters én in de chauffeurs.

Lees het volledige artikel >HIER<