Test onze elektrische scooters

Welkom einde maart (24 en 25 maart) voor een testweekend met de elektrische scooters en elektrische steps. Hiermee starten we het nieuwe seizoen, noteer alvast deze datum! De lente stil en milieuvriendelijk starten? In een rustige en veilige omgeving kan je verschillende modellen testen. Vergeet niet je ID kaart/rijbewijs en eventueel je eigen helm mee te nemen. De toegang is gratis en inschrijven is niet nodig. Kom je met het openbaar vervoer dan is er aan het Sint-Pietersstation om het kwartier een bus (76,77 of 78) naar gemeenteplein-Krijzeltand in Sint-Denijs-Westrem. Kom je met de auto dan kan je parkeren in de straat tegenover de ingang van het Kasteel Borluut.(zie kaart).

Van harte welkom! 

Plaats: Lauwstraat 71 C - 9051 Sint-Denijs-Westrem

Testweekend E-scooter Gent (002)a.png
route1.jpg